Äntligen känns livet en aning lättare! Förkylningen vill inte ge med sig och idag var min sista lediga dag tyvärr men vad gör väl det när snön äntligen dalar ner!!! Ett helt normalt och underbart snöfall och 5 minusgrader. (Översättning till eventuella sörlänningar: Totalt snökaos längs norrlandskusten, klass 2 varning.)  Mm så härligt det är med snö och vinter. Ett tag iaf, tills dess jag är less och vill ha vår och sommar såklart :P
Mina tre lediga dagar skulle ha renderat i färdigspacklade väggar i vardagsrummet men febern har satt stopp så idag blev det istället en tripp ner på stan för att söka efter julfest-outfit till lördag. En timma orkade jag sen ville jag bara hem hem hem. Sista energin gick till stallsysslorna. GullCharmeur var leksugen men det orkades inte med så han fick nöja sig med pussar och kramar idag. Älskade fina Charmeur!!
 
Precis idag känns allt skit!!! Förkyld med feber som gör mig allmänt nedstämd. Ute regnar det. Inatt blåste träd ner över elledningen som går över tomten, resultatet av det blev strömavbrott, försovning och hästarna kom ut senare än jag hade tänkt mig. Ingen bra början på dagen.
Tur i oturen var att Daniel kikade ut och såg hur det glödde och brann vid elledningen och gick ut precis i tid för att bevittna explosionen som blev av kortslutningen. Just i detta skede var jag uppe på höloftet för att fixa höpåsarna och jag vill lova att det blev mörkt... Tack vare att Daniel såg detta så kunde energibolaget snabbt komma ut och åtgärda problemet. Under natten hade de tydligen varit ute och försökt lokalisera problemet.

Inte kan jag skriva idag heller, ingen svenska lärare skulle ge mer än ett G för dagens författande. Usch och blä så jag avslutar där med förhoppning om att återkomma med ett mer muntert inslag. Kanske om en månad eller två :) I vanliga fall är jag ju en glad och positiv människa men även solen har sina fläckar.

Todays wish: 1,5dm snö och 5 minusgrader, vindstilla